Friday, April 27, 2007

SOLEH


Baru-baru ini soleh kemalangan, terkejut betul saya. Mana tidaknya, kawan yang paling rapat dengan saya sedang dalam ujian. Dengar cerita sehingga patah paha. Saya doakan agar dia cepat sembuh.

Sekarang Soleh sudah balik rumah selepas seminggu di Hospital Seberang Jaya. sekarang masih di rumah. Alhamdulillah, dia selamat. Mak saya cakap dia dah nak sembuh. Nanti bolehlah dia teruskan persekolahannya. insya-Allah.


Anda semua, tolong doakan sama ya!

19 comments:

BaYu SenJa said...

ait.. tok lebai tu pun rempit jugak ka?!!!!

semoga lekas sembuh dan kembali ke sekolah :)

azzam bellamy said...

aku pernah tulis kat bayu..kalu aku dh cop seseorg tu sbagai kwn, apa saja yg telah, sedang dn akan dibuat oleh kawan tu aku tetap iringkan dengan doa.

sabar dlm apa jua keadaan, beb.

achik said...

saya doakan beliau cepat sembuh.. :)

kingbinjai said...

soleh, berhati hati di jalanraya, ingatlah hakim yang tersayang. woooooooooooo! ha ha

azzam bellamy said...

salam..sobah ul khair..dah hapdet..dah hapdet..

Ilham Purnama said...

Soleh..teringat senyumannya (^_^)..

Sikenit Comel-AminBakish said...

Moga-moga dia cepat sembuh ya Hakim..

Matt_Heck said...

"ramai orang kata dia bawa laju"
"depa tak tau yang kita sayang kat depa"
"itulah kasih mak, kasih pak pada anak".
Sedutan Iklan kat TV...

Aku pun sama2 mendoakan soleh 'back to school'

Anonymous said...

syafahullah amin...
...salsabila...

zizie ali said...

pastikan soleh membuat pemeriksaan kecederaan yg rapi. terutama bahagian dalaman kepala. ada kecederaan yg simptonnya hanya boleh dilihat sesudah lama masa berlalu.

albazrah said...

Apa khabar dah soleh sekarang? Insya Allah cepat sembuh...

Cik Kema said...

moga soleh cepat sembuh :)

hakim dirani said...

Bayu Senja,
Bukan rempit, tapi mangsa rempit.

Azzam bellamy,
Mudah-mudahan dia kuat.

Achik,
Ameen.

King Binjai,
He he he.

Azzam,
Saya dah jengok.

hakim dirani said...

Ilham Purnama,
Pasal tu orang panggil "dhohhak" Orang suka senuym.

Cikgu Aminbakish,
Ameen,

Matt,
Terima Kasih.

Kak Salsabila,
Ameen. sykran.

Zizie Ali,
Terima Kasih atas peringatan. nanti saya panjangkan kepada mereka.

Kak Azma
Alhamdulillah makin sembuh.

Cik Kema,
Ya. muda-mudahan. terima kasih atas doa anda.

NBB said...

saya mengagak, patah peha = patah tulang. pesan pada soleh, pastikan kaki tu tak banyak bergerak ye. supaya alignment tak lari.

hakim dirani said...

NBB,
Terima kasih atas peringatan. nanti saya panjangkan kepada Soleh.

areyoung said...

patah peha?

wooo. sakit tu!

hakim dirani said...

Areyoung,
dah tentu. :)

Anonymous said...

Salam. baru ni saya jumpa dia dengan parentnya melawat adiknya di asrama sekolah. Bawa adik tu keluar makan nasi ayam berempah alin di Pekan kepala Batas.

Baru saya tahu di kemalangan. Tapi dah ok. Jalan x perlu tongkat.

ilhami.esasterawan.net
Derang, Kedah